Bijles

Wanneer je bijles krijgt, dan gebeurt dit altijd door een universitaire student of een VWO-scholier die bekwaam is in de stof waarmee je moeite hebt. Het aantal lessen en de duur van de lessen wordt in overleg vastgesteld.

 

Het is mogelijk om bijles te krijgen in alle vakken van het middelbaar onderwijs. In overleg is het ook mogelijk om met meerdere scholieren tegelijk bijles te krijgen. Kijk bij tarieven voor de kortingen die dit oplevert.

 

Tijdens een bijles zal er eerst gekeken worden of je vragen hebt over opgaven die je thuis of op school hebt gemaakt. Eerst wordt hier met je naar gekeken, zodat je het snapt. Op basis van de vragen die je hebt zal er gekeken worden of de bijlesdocent je nog extra kan laten oefenen met vergelijkbare opgaven. Daarna zal de bijlesdocent proberen om alvast wat vooruit te werken. In de les op school kun je dan de nieuwe stof beter volgen, omdat je er al een keer iets van hebt gehoord. Doordat je de stof op die manier meerdere keren herhaalt, onthoud je de stof beter.